Overnatting

Hytter

Hvis du vil bo hos oss noen dager, kan du gjerne bestille det her. Vi har 4 små koselige hytter og en gamme. På setra hos oss er det ikke strøm og innlagt vann, men masse sjel og historie. De eldste hyttene er mer enn 200 år gamle. Du vil føle deg som en del av naturen, med hestene som gresser utenfor veggen og de andre dyra på tunet. Stillheten er helt unik. Mange som har vært her, forundrer seg over at det finnes slik stillhet!

Fasiliteter og fakta

Grisehuset

Liten hytte med plass for 2-3 veldig gode venner. Her er det ikke mye plass, men veldig koselig. Dobbelt sovesofa og enkeltseng. Gassovn for oppvarming.

Kokhuset

 

Hus fra 1950tallet som er restaurert. Her ble det kokt ost da det fortsatt var kyr og budeier på setra. I kokhuset er det sengeplass til tre personer i en familiekøye. Her er det et lite gassbluss og kjøkkenutstyr. Oppvarming med gass.

 

Gamlefjøset

Dette er er som navnet tilsier et gammelt fjøs. Vi har bevart det meste av det opprinnelige da vi restaurerte det i 2010.  Her er det plass til 4 personer, en dobbeltseng og to enkeltsenger. I denne hytta har vi gassoppvarming. Her er det ikke kjøkken, men vi har grillbord i gapahuken som fritt kan benyttes.

Ta kontakt med oss

Ring oss gjerne

+47 480 96 564

Mail sendes til Kristin Knørr:

[email protected]

Besøksadresse

Sommer

Høgsetervegen 728
N-2677 Nedre Heidal

Vinter

Sjolivegen 160
N-2677 Nedre Heidal

Sommeradresse

Vinteradresse